Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçeye kazandırılan kapalı futbol sahasının açılışında, "Belediye olarak spor alanları, spor tesisleri, yüzme havuzları ve kültür merkezleri gibi çok çeşitli yatırımlar içindeyiz. Çok şükür bu vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz" dedi.

DUALARLA AÇILDI

Ladik Belediyesi tarafından ilçeye yapılan kapalı futbol sahası açıldı. Açılışa Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışla birlikte Ladik Belediyesi, Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Müftülük, Akçansa, Kemal Kaplan Huzurevi ve Ladikli esnafların oluşturdukları takımlar arasında turnuva da start aldı. Halı sahanın ve turnuvanın açılış töreni öncesi İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin dualar okudu ve ardından başlama vuruşunu Belediye Başkanı Selim Özbalcı yaptı.

KULÜBE SABİT GELİR

Gençleri spora yönlendirmek ve Ladik Belediyespor'a kalıcı gelir sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Özbalcı, "İlçemizi her branşta başarıyla temsil edecek sporcular yetiştirmek için birçok hizmet ve yatırım yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Belediye olarak ilçemizde spor alanları, spor tesisleri, yüzme havuzları, kültür merkezleri gibi çok çeşitli yatırımlar için projelerimiz vardı. Çok şükür bu vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Ladik Belediyespor'a yapılan tesisimiz 2.Lig'deki çoğu takımda yok. Ladik, yeni çehresiyle hem Samsun'un hem de çevre ilçelerin gözdesi olacak" diye konuştu.

GÜREŞ ARENASI DA BİTTİ...

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, kapalı halı sahanın yanına güreş arenası da yaptıklarını belirterek, bu yılki güreş festivalinin bu alanda yapılacağının da müjdesini verdi.