ABD'nin Baltimore kentinde canlı bomba paniği yaşandı. Baltimore'da yayın yapan bir televizyona girmeye çalışan ve ayı kostümü giyen 20 yaşındaki genç, üzerimde bomba var dedi. Son derece ilginç bir kostümle televizyona girmeye çalışan ve üzerinde bomba olduğunu iddia eden genç, televizyon kanalına girmeyi başardı. Kanaldan hükümetle ilgili bir haber yapmasını isteyen gencin bu isteğinin yerine getirilip getirilmediği bilinmezken, televizyondan çıkması ile birlikte polisler gencin etrafını sardı.

SON DERECE RAHAT

Polislerin çevresini sarmasına aldırış etmeyen ve ilginç kostümüyle polislere doğru yürümeye başlayan genci güvenlik güçleri etkisiz hale getirirken, polisleri genci vurduğu bildirildi. Üzerinde bomba olma ihtimaline karşı güvenlik güçlerinin hiçbir şekilde yaklaşmadığı genç için bomba imha robotu devreye girdi. Robot gence doğru yaklaştı ve üzerindeki 'bomba'nın alüminyum folyoya sarılmış çikolata olduğunu fark etti.

Üzerinde alüminyum folyoya sarılmış çikolata ile terör estiren genç, polis tarafından yaralanarak etkisiz hale getirildi. Yaralı bir şekilde ele geçirilen gencin, 20'li yaşlarda olduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor.