Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in 7 aylık hamile eşi Leyla Özdemir ve baba Mehmet Özdemir, acı haberi Samsun'da oturan ağabeyi Ufuk Özdemir'in evinde aldı.

Acı haberin ardından, askeri yetkililer gece olduğu gibi sabah erken saatlerde taziye evine gelirken, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi evin önüne kurulan taziye çadırına giderek şehit Nuh Özdemir'in ailesine başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eren, şehidin 7 aylık hamile eşi Leyla Özdemir'e taziyede bulunarak başsağlığı dilerken, evin önüne kurulan taziye çadırında da Kur'an-ı Kerim okundu.

Şehit uzman çavuşun cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na getirildikten sonra Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman mahallesindeki mezarlıkta toprağa verilecek.