Beşiktaş'ın dünkü idmanında pas çalışması sırasında yaşanan kavga ile gündeme gelen Cenk Tosun ve Veli Kavlak, ortak yayınladıkları mesajla iddialara son verdi. Bilindiği gibi dünkü idmanda pas çalışmaları sırasında kavga ettikleri iddia edilen ve Şenol Güneş'in çok sert mesajıyla karşı karşıya kalan futbolcular, spor basınında gündem olmayı başarmıştı. Şampiyonluk yolunda stresli bir yola giren Beşiktaş'ta futbolcuların gergin olması da, idmanlarda yaşanan tartışmaların sebebi olarak gösteriliyor.

Beşiktaş idmanında şok kavga!

İŞTE VELİ VE CENK'İN MESAJI

İki futbolcunun yan yana bulunduğu bir fotoğraf ile yapılan paylaşım, aynı zamanda Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından da yapıldı. İşte Veli ve Cenk'in kavga açıklaması:

'Türkiye'de bütün antrenman sahalarında görülmesi mümkün olan, futbolcuların azim ve hırslarının bir ürünü sayılabilecek tartışmalarımızın, basında ve kimi çevrelerde abartılmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz. Biliyoruz ki bu algı operasyonları şampiyonluk yolundaki Beşiktaş'ımızı hedeflemektedir. Bir kez daha duyuruyoruz ki biriz, bütünüz ve beraberiz.'

Cenk Tosun-Veli Kavlak