Merkez Hakem Kurulu, Samsunspor'un Balıkesirspor ile oynayacağı kritik maça Hüseyin Göçek'i atadı. En son 2011-2012 sezonunun 34. haftasında 7 Nisan 2012'de Samsunspor'un evinde Medicana Sivasspor'a 2-1 kayberek küme düştüğü maçı yöneten ve kararlarıyla tepki toplayan Göçek, bin 346 gün sonra Kırmızı-Beyazlı ekibin maçında görev alacak

SAMSUNSPOR KÜME DÜŞMÜŞTÜ

PTT 1.Lig'de zirve mücadelesi veren Samsunspor, 15. haftada kendi sahasında 14 Aralık pazartesi günü Balıkesirspor ile karşılaşacak.

TFF Merkez Hakem Kurulu, Samsunspor için son derece kritik maça sürpriz atama yaparak Hüseyin Göçek'i görevlendirdi. Hüseyin Göçek, en son 2011-2012 sezonunun 34. haftasında 7 Nisan 2012'de Samsunspor'un evinde Medicana Sivasspor'a 2-1 kaybettiği ve küme düştüğü maçı yönetmişti. Göçek, aynı sezon iki takım arasında Sivas'ta oynanan ve yine Samsunspor'un 3-2 mağlup olduğu maçta da görev yaptı.

YILLAR SONRA SAMSUN'A

Her iki karşılaşmada da verdiği kararlarla Samsunspor cephesinin büyük tepkisini çeken Göçek, istenmeyen hakem ilan edilmişti. Özellikle sezonun son maçında oyun 1-0 Samsunspor'un üstünlüğü devam ederken Kırmızı-Beyazlı ekibin net penaltısını vermeyen Göçek, herkesi çileden çıkarmıştı.

Samsunspor, o maçı kazansa Süper Lig'de kalacaktı. Ancak, sahadan mağlup ayrılarak küme düştü. MHK'nın bu atamasıyla Göçek, bin 346 gün sonra Samsunspor maçında görev alacak. Öte yandan genel tabloda Hüseyin Göçek'in yönettiği 9 maçta Samsunspor, 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU