Büyük ve orta ölçekli şirketler filolarını Hyundai marka otomobillerle genişletiyor. Çiftlik Caddesi'nde faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Yakamoz Rent a Car Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Yılmaz, mevcut Hyundai marka araç parkını, aldığı 6 adet Hyundai marka araçlarla daha da güçlendirdi.

HER ZAMAN HYUNDAİ KAMER

Araçlarını Kamer Otomotiv yetkililerinden teslim alan Yakamoz Rent a Car Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Yılmaz, "Araçlarımız işimiz gereği kısa zamanda uzun kilometreler yapmakta. Yakıt, yedek parça, servis ve parça garantisi bizim için çok önemli. Bu nedenle ilk aracımızı Hyundai Kamer Otomotiv'den almıştık. Geçen zaman içerisinde aldığımız hizmet bize ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi. Araç alırken her zaman Hyundai Kamer Otomotivi tercih ediyoruz. Şu anda da Hyundai marka araçlarımıza yeni Hyundai marka otomobilleri ilave ettik" dedi.

TEŞEKKÜRLER

Kamer Otomotiv yetkilileri, Yakamoz Rent a Car Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Yılmaz'a hayırlı olsun dilekleriyle anahtarları teslim etti. Yetkililer, kendilerine duydukları güvenden dolayı Yılmaz'a teşekkür etti.