Mavi-lacivertli kulübün as başkanı Kenan Şenbayrak, Başkan Vekili Tarkan Kulak, Stadyum ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsa Önük ile basın toplantısı düzenleyen Başkan Sedat Sözlü, 'Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız müsabakalardaki seyirci sayımız oldukça düşüktü. Adana Demirsporumuz'a yakışan taraftar sayımıza Pazar günü ulaşmalıyız. Ligin ilk yarısını ilk 2 de tamamlama açısından çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu nedenle O büyük Adana Demirspor taraftarını Kayseri Erciyesspor maçında takımını ateşlemesini bekliyoruz. Hepimiz Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda buluşalım. Bu güzel şehrimiz başarının en büyüğüne layıktır' şeklinde konuştu.

Kenan Şenbayrak ise Adana'nın asla Demirspor'suz düşünülemeyeceğinin altını çizerek, 'Adana'da yaşayan ve bu kente gönül veren herkesi Adanalı olarak görüyoruz. Bu anlamda herkesin gücü ölçüsünde maddi ve mevi olarak Adana Demirspor'a destek vermesini bekliyoruz' diye konuştu.
Başkan Vekili Tarkan Kulak da Adana Demirspor'un Adana'nın rengi olduğunu vurgulayarak, 'Bu rengi canlı ve parlak tutmak da bizlerin görevidir. Bu hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçının önemini hep birlikte unutmayalım. O büyük taraftarımızın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nı şenlik havasına çevirmesini bekliyoruz. Ligin sonunda ipi göğüsleyecek olan biz olacağız' şeklinde konuştu.

Mavi-lacivertli kulübün stadyum ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi İsa Önük de, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Adana Demirspor'un hak ettiği yere getirilmesi gerektiğini vurguladı.