Final niteliğindeki maçta Ofoedu, Ekigho, Murat Gürbüzerol ile net fırsatlardan yararlanamayan, Musa Aydın ile bir topu direkten dönen Samsunspor, Balıkesirspor'a 1-0 mağlup olarak Play-Off umutlarını mucizelere bıraktı


NET FIRSATLAR KAÇTI
PTT 1. Lig'in 32. haftasında Samsunspor, Play-Off yolunda final niteliği taşıyan maçta deplasmanda Balıkesirspor'a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla 43 puanda kalan Kırmızı-Beyazlı ekip, büyük bir fırsat kaçırırken Play-Off umutlarını artık mucizelere bıraktı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde iki ekip de kontrollü oyunu tercih ederken; 9. dakikada Samsunspor savunmasının yaptığı büyük hata sonucunda Balıkesirspor, Zeefuik'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Samsunspor, rakip kaleye yüklenirken Ekigho, Ofoedu ve Murat Gürbüzerol ile çok net pozisyonlardan sonuç alamayarak beraberlik, hatta öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi.


MUSA'NIN TOPU DİREKTEN DÖNDÜ
İlk 45 dakika, ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ikinci devresinde de net pozisyonlar bulan Samsunspor, kalesinde de tehlikeler yaşadı. Murat Gürbüzerol ile 1, Ofoedu ile iki fırsattan yararlanamayan Samsunspor, 69. dakikada şanssızlık yaşadı. Musa Aydın'ın şutunda top direkten dönerken Kırmızı-Beyazlı ekip mutlak golden oldu. Son bölümlerde Balıkesirspor'un net pozisyonlarında kaleci Bekir, kurtarışlarıyla farkın açılmasını önledi. 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayıralan Samsunspor, 1 final maçını daha kaybederken son iki haftada kozları rakiplerine verdi, işini mucizelere bıraktı.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU