Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Samsun Dernekler Federasyonu Sakarya Bölge Başkanı ve Sakarya İlkadım Derneği Başkan ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

PANEL 25 MAYIS'TA
Özel bir tesiste gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Samsun Dernekler Federasyonu Sakarya Bölge Başkanı ve Sakarya İlkadım Derneği Başkanı Hasan Kargün, Başkan İkiz'e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, "İnşallah bu yıl 25 Mayıs Atatürk'ün Havza'ya gelişini kutlama etkinlikleri kapsamında dernek olarak bizler de Havza'da üniversitelerden hocalarımızın katılımı ile bir panel düzenleyeceğiz" diye konuştu.

STK'LAR ÖNEMLİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, "Sivil toplum örgütleri, ilçemizin gelişimi için oldukça önemli bir görev üstleniyor. Sayın Başkan da, 25 Mayıs Atatürk'ün Havza'ya gelişini kutlama etkinliklerine düzenleyecekleri panel ile destek vereceklerini söyledi. Kendilerine katkılarından ötürü teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Samsun Dernekler Federasyonu Sakarya Bölge Başkanı ve Sakarya İlkadım Derneği Başkan Hasan Kargün ve dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdi.