Okullararası Genç Erkekler Futsal İl Şampiyonası'nda Atakum Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve kazananın yarı finale çıkacağı mücadeleye Atakum ekibi iyi başlayıp, ilk devreyi de Muratcan Ok'un golüyle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Caner'le eşitliği sağladı. Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıldız oyuncusu Muratcan Ok, 22. ve 25. dakikalarda iki güzel gole daha imza atarak skoru 3-1'e getirdi.

TEKME-TOKAT KAVGA
Maçın bitimine 1 dakika kala ise sahada oyuncular arasında tartışma çıktı. Bu sırada iki okulun tribünde bulunan öğrencileri de sahaya girince, istenmeyen görüntüler yaşandı. Okul öğrencileri ve bazı sporcular tekme- tokat birbirlerine saldırırken, güvenlik güçleri ile öğretmenler olayları güçlükle önledi. Olayların ardından bir sporcu ihraç edildi. Tribünlerin boşaltılmasıyla yeniden başlayan karşılaşmayı 3-1 kazanan Recep Tanrıverdi MTAL, adını yarı finale yazdırdı.

TRİBÜN BOŞALTILDI...
Karşılaşmanın hakemleri Samet Çiçek ve Mehmet Cüre, çıkan olayların ardından tribünlerin boşaltılmasını istedi. Güvenlik güçlerinin tribünleri boşaltmasının ardından ise karşılaşmanın kalan 1 dakikalık bölümü oynandı.

Selçuk KAYA