Havza Belediyespor'u eleyerek Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Yolspor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları düzenlenen şampiyonluk yemeğinde biraraya geldi. Canlı müzik eşliğinde kutlamalar yapan Turuncu-Beyazlı oyuncular gönüllerince eğlenmeyi ihmal etmedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Bölgesel Amatör Lig play-aut maçında Havza Belediyespor'u eleyerek BAL'a yükselen Yolspor'da kutlamalar sürüyor. Turuncu-Beyazlı camia Gar Restaurant'ta düzenlenen şampiyonluk yemeğinde biraraya gelerek kutlamalar yaptı. Canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenenen Yolspor'lu oyuncular şampiyonluğun halaylar çekerek kutladı. Yemekte konuşan Yolspor Kulübü Genel Kaptanı İlhan Akbaş, "Yolspor kulübü olarak hedeflediğimiz yere geldik. Önceliklerimiz Samsun futbolunda gençlerimizin önünü açmak. Samsunspor'a kazandırdığımız Furkan ve Alperen gibi oyuncuların sayısını arttırmak için mücadele ediyoruz. Bizlere Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mutluluğunu yaşatan oyuncularımıza teşekkür ediyorum' dedi.

BİZ İYİ BİR EKİBİZ

İyi bir ekip olduklarını belirten Antrenör Erol Yılmaz'da, "Hedefimiz üst sıraları zorlamaktı. Sonuna kadar mücadele ettik. Normal sezonda birinci olarak çıkmayı hak etmiştik. Bazı olumsuzluklar yaşandı. Bunları açıklamak istemiyorum. Zamanı gelince açıklarız. Yolspor yıllardır Samsun ve Türk futboluna nice yıldızlar yetiştirdi. Biz bir aile olarak Birlik beraberlikle başarının geleceğini herkese gösterdik. Bundan sonrada mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Ligde aynı tabloyu sergilemeye çalışacağız. Teknik heyette bulunan arkadaşlarım ve çocuklarım gibi gördüğüm sporcularımı bana bu gururu ve mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum"dedi.