Kavak Belediyesi'nin evsahipliğinde düzenlenen turizm çalıştayı ile 2018 yılında ilçede yapılması planlanan turizm hamleleri masaya yatırıldı.

MUTLULUK YAŞIYORUZ

2018'de ilçenin turizm merkezi haline gelmesi için doğal ve tarihi güzellikleri ön plana çıkarabilmek adına büyük atılımlarda bulunduklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizin turizm potansiyelini daha ileriye götürebilmek için biraraya geldik. Kavak tarihi ve doğal güzellikleriyle birçok kişinin ilgisini çekiyor, diğer il ve ilçelerden ilçemizi ziyaret etmek için gelen birçok misafirimize ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Göreve geldikleri günden bu zamana ilçeye çok ciddi yatırımlar kazandırdıklarını dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "İşsizlik nedeni ile göç veren bir ilçe konumundan anonsla işçi arayan bir ilçe konumuna geldik. Bu elbette ki bir ekip işi. Biz ilçemizi büyüteceğiz derken sadece tek bir noktada değil, tüm alanlarda olmasının farkındaydık ve bu yönde her çalışmanın ve girişimin içerisinde olduk. Temiz havanın ve tarihi güzelliklerin birarada olduğu ilçemizi daha fazla kişiye duyurmak için gerekli girişimlerimiz var. 2018 yılında sizlerin de desteği ile ilçemizin turizm ağını genişletmek ve istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kavak Tirit Evi'nde düzenlenen programa Saray Köfte-Balık Genel Müdürü Yalçın Altıntaş, Armada Okulları Genel Müdürü Serkan Batkal, Samsun Metro Genel Müdürü Yasin Dinler, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Tarık Tosun, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Bölge Sorumlusu Yasemin Yorulmaz, EXE Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bozkurt, My House Otel Genel Müdürü Mustafa Öztürk, Hotel Kuloğlu Genel Müdürü Orhan Kul, Samsun Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, Samsun Armada Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Madenoğlu, Ajans Mina Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Ayeş, Eniyisigorta Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kalay, Şahin Oteller Grubu Genel Koordinatör ve Yıldızoğlu Hotel Genel Müdürü İbrahim Burçin Saatoğlu, Eğitim Uzmanı Mehmet Yıldırım ve OMÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yetkin Bulut katıldı.