Şehit Necmettin Torun Halı Saha Futbol Turnuvası geniş katılım ile başladı. 21 takımdan 210 sporcunun yer aldığı anlamlı turnuvada takımlar şampiyonluk için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor.

210 SPORCU YER ALIYOR

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Şehit Necmettin Torun halı saha futbol turnuvası renkli görüntülerle başladı. Anlamlı turnuvada toplam 21 takımdan 210 sporcu şampiyonluk için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Alaçam halı sahasında düzenlenen organizasyonun başlangıç vuruşunu Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, yaparak görev alacak hakemlere başarılar diledi ve çiçek verdi. Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, "Önemli olan takım ruhu içerisinde mücadele etmektir. Müsabakaların centilmence geçmesini diliyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum''dedi.

CENTİLMENLİK ÖN PLANDA

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'da, "Temennim sakatlıklar olmadan turnuvanın tamamlanmasıdır. Ayrıca organizasyonu düzenleyen Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum' diye konuştu. Turnuva hakkında bilgi veren Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener ise, "Bu tür etkinlikler insanlarımızın birbiriyle kaynaşmasına, sosyalleşmesine, beraber ve birlikte olmalarına katkı sağlamaktadır. Bizlere destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'a, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar'a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a teşekkür ederiz"dedi.