Terme Beledisi Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında çocukları, ETİ Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile ücretsiz olarak 'Kral Çıplak' isimli oyunla buluşturdu. Terme Kültür Merkezinde iki seans halinde sergilenen ve çocuklara cesaret ve doğruluk kavramlarının anlatıldığı oyunu Termeli yaklaşık bin çocuk izledi.

Termeli çocukların oyuna gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden ETİ Çocuk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ünsal Sicilli, Türkiye'nin her yerindeki çocuklara ulaşarak kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacında olduklarını söyledi.

İLKLER GERÇEKLEŞİYOR
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise tiyatronun, çocukların eğitimine en büyük desteklerden biri olduğunu belirterek, "Terme Belediyesi olarak birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz ki Belediyemiz kültürel faaliyetler anlamında ilkleri yapmaya devam ediyor. Çocuklarımızın keyifle izlediği, mutlu olduğu bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Ben ETİ Tiyatro oyun ekibine, öğrencilerimize ve öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımıza böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.