Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Kano Takımı, ilk kez katıldığı Deniz Kanosu Bahar Turnuvası'ndan önemli derecelerle döndü. Antrenör Zafer Benli, "Bu turnuva bizim için deneyim oldu. Eksiklerimizi giderip, önümüzdeki turnuvalarda daha iyi dereceler kazanmak için çalışacağız" dedi.

İLK KEZ KATILDILAR

Bodrum'da düzenlenen Deniz Kanosu Bahar Turnuvası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü de mücadele etti. İlk kez böylesine büyük bir organizasyona katılan Samsun ekibi, veteranlar 2 bin metrede Antrenör Zafer Benli ile birinci oldu. K1 Bayanlar 2 bin metrede Cangül Aslan beşincilik, Betül Avcı onunculuk, erkeklerde de Kamil Özkıvanç on ikincilik elde etti. K1 bin metre bayanlarda ise Cangül Aslan dördüncü olurken, erkeklerde de Mehmet Can Kurtay yedincilik kazandı.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, ilk kez resmi bir turnuvada yer almasına rağmen bir çok kulübü ve sporcuyu ardında bırakmayı başardı. Geleceği umutla baktıklarını söyleyen Antrenör Zafer Benli, "Deniz kanosunda ilk yarışımız ve ilk deneyimimiz oldu. Eksiklerimizi giderip bir dahaki düzenlenecek turnuvada Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'ne güzel başarılar kazandıracağız. Derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.