16 takımın yer aldığı voleybol turnuvasında final maçını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı ve çok sayıda taraftar izledi.

Final maçını setlerde 3-2 kazanarak şampiyon olan Coci Restaurant Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'nın elinden aldı.

Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada 'Amacımız Fatsa'da bir spor etkinliği gerçekleştirmekti. Amacımıza uygun olarak kurumlarımız ve esnaflarımız bu turnuvalara katıldılar. Sporu tabana yaymak için çalışmalarımızı her türlü alanda gerçekleştirdik. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum' dedi.
Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise 'Kaymakamlığımızın organize ettiği voleybol turnuvası güzel maçlara sahne oldu. Bizler de maçları takip ettik. Finalde şampiyon olan takımı tebrik ediyorum. Fatsa için önemli bir organizasyondu. Bu tür turnuvaları devam ettireceğiz' diye konuştu.

Turnuvada ikinci Fatsa Meslek Yüksekokulu, üçüncü ise Fatsa İmam Hatip Lisesi oldu.