Ordu'da geçtiğimiz günlerde başlarından vurulmuş halde bulunan iki lise öğrencisi, yapılan cenaze törenlerinin ardından defnedildi. Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, mahalle sakinler iki genci başlarından vurulmuş halde buldu. Hemen bölgeye polis ekipleri sevk edilirken, gençlerin yanında 2 adet el yapımı silah olduğu tespit edildi. Gençlerin bu silahlarla birbirlerine ateş ettiği ve intihar ettiği düşünülse de, soruşturmanın halen daha devam etmesi ve henüz bir neticeye varılamaması nedeniyle 'intihar' iddiası netlik kazanmadı.

Nazlı Hakan (16) ve Serkan Göçer'in (17) cenazeleri Trabzon Adli Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Karşıyaka Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Daha sonra mahalledeki evlerinin önünde ayrı ayrı cenaze töreni düzenlenen Nazlı Hakan ve Serkan Göçer, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Eskipazar Mahallesi'ndeki şehir mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan cenaze törenlerinde polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, gazetecilerin cenazeleri takip etmesine izin verilmedi.

Aynı zamanda Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü de öğrenildi. Polisin olayda kullanılan el yapımı iki tabancının kime ait olduğunu belirlemek için tabancaları ve iki boş kovanı kriminal laboratuvarına gönderdiği belirtildi.