Aort damarının yırtılmasıyla hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan Oya Aydoğan 6 gündür hastanede. Hayati tehlikesi hala devam eden ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Bülent Ersoy, ünlü oyuncuyu yalnız bırakmıyor, sık sık hastaneye ziyarete gidiyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ersoy önceki gün yaptığı ziyaretinde Oya Aydoğan'ın son durumundan bahsetti. Daha sonra Aydoğan'la tartşığı söylenen Lerzan Mutlu hakkında çok sert ifadeler kullandı.

İşte Ersoy'un Mutlu hakkındaki açıklaması:

'Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek… Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım.'