Özel Şahinoğlu Koleji, Midilli Restoran'da düzenlediği görkemli bir etkinlikle Anneler Günü'nü kutladı. Sevgi bahçesinin en nadide çiçekleri annelere yönelik düzenlenen kahvaltıda aynı çatı altında toplanan Şahinoğlu Koleji ailesi, annelere verilen değeri hazırladıkları programla bir kez daha gösterdi.

EĞLENCELİ ANLAR

Kahvaltı sonrası yapılan etkinliklerle keyifli anların geçirildiği kutlamada, davete katılan tüm anneler, kendileri için hazırlanan sürpriz çekilişe katılarak takdim edilen hediyelerin sahibi oldu. Her bir anı yeni eğlenceleri tanıklık eden davette anneler ve öğretmenler arasında yapılan dolma sarma, halat çekme, yumurta ve çuval yarışı gibi etkinlikler, anne ve çocuklar arasında eğlenceli ve renkli zamanların geçirilmesini de sağladı. Etkinliklerde yer alan patlamış mısır, macun ve pamuk helva satışı katılımcıları nostaljik anlara götürdü.

Programa özel yaptığı açılış konuşmasına:' Anne bir sanatçıdır, en güzeI eseri de yavrusudur.' sözleriyle başlayan Genel Müdür Sezen Kılınç, dünyada öğretilen hiçbir bilginin anne sözcüğünün anlamı ve sıcaklığı kadar anlamlı olmayacağını vurguladı. Anneler gününün anlamı ve kapsamı üzerinde durarak hayat yolculuğunda annelerin ışığıyla var olunduğuna dikkatleri çeken Kılınç, 'Çocuğunu yalnız biyolojik olarak değil ruhen de besleyen, toplumsal yaşama ayak uydurması için ilk bilgileri, davranış biçimlerini öğreten komple bir 'okul 'dur anne. Önce kendi anneme, beraberinde hayatta olmayan tüm annelere rahmet, şehit annelerimize sonsuz sabırlar diliyorum. Başta Şahinoğlu Koleji Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliği üyeleri olmak üzere, gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm Şahinoğlu Koleji velilerine ve öğretmenlerine teşekkürn ediyorum" dedi. Kılınç, Midilli Restaurant'ın yüksek hizmet kalitesi ve profesyonel kadrosuyla kendileri için yaptıkları organizyon için de ne kadar doğru bir tercihte bulunulduğunun altını çizdi.