Canik Çocuk Oyunları Şenliği'nde kazananlar sevindi kaybedenler ise gözyaşlarını tutamadı. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı şenliğin sonunda ise İlçe Müdürü Osman Abanoz, birincileri kupayla ödüllendirdi.

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlendi. İlçeden 40 okuldan 400'e yakın sporcunun katıldığı şenlikte ilkokul 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencileri yarıştı. El değdirerek bayrak koşusu, yağ satarım bal satarım, tünel topu oyunu ve ip atlama oyunlarının oynandığı şenlikte renkli görüntüler de vardı. Kazanan okullar büyük sevinç yaşarken, kaybeden öğrenciler ise gözyaşlarını tutamadı. Birinci sınıflarda Yavuz Selim İlkokulu, ikinci ve üçüncü sınıflarda Gökçepınar İlkokulu, dördüncü sınıflarda da Fatih Temiz İlkokulu birinci oldu. İlçe Müdürü Osman Abanoz, dereceye giren okullara kupalarını takdim etti.



KUPALARI VERİLDİ...

Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, dereceye giren okulları kupayla ödüllendirdi. Abanoz, bugün de 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin yarışacağını ifade etti.

Selçuk KAYA