Samsun Tabipler Odası'nda eski yönetim ile göreve gelen yeni yönetim devir teslim töreni düzenledi.

Törende konuşan eski Başkan Doç. Dr. Fatih Özkan, "İki yılımız geçti. Bu iki yıl içerisinde iki acı kaybımız oldu. Umuyorum ki bu yönetim ve bundan sonraki yönetimler böyle bir acı yaşanmaz. Yeni yönetime gelen arkadaşlarımın üretken bir dönem geçirmelerini diliyorum. Yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken, yeni yönetimdeki arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

ARTIK TEKİZ
Görev dağılımı sonucu Samsun Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Prof. Dr. Oğuz Uzun ise iki grup halinde seçime girildiğini belirterek, "Seçim bitti, biz artık tekiz. Bizden önceki arkadaşlarımıza verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz de devraldığımız bayrağı daha yukarıya taşımak için mücadele edeceği" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Oğuz Uzun, eski Başkan Doç. Dr. Fatih Özkan ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Samsun Tabipler Odası'nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Murat Erkan, Zeliha Tekcan, Özgür Ecemiş, Ayfer Kamalı Polat, Oğuz Uzun, Nilgün Cengiz, Mustafa Özkesen ve Canan Albayrak."

Bayram OK