Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken, Aziz Yıldırım tarafından düşünülen isim gündeme bomba gibi düştü. Dünyanın en büyük teknik direktörlerinden bir tanesi olan ve adı Manchester United ile anılan Jose Mourinho'yu Türkiye'ye getirmek isteyen Aziz Yıldırım kesenin ağzını açtı. Yıldırım'ın Mourinho'nun menajerleriyle gelecek hafta görüşmek istediği ve talebini bildirdiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin Mourinho'ya yılda 50 milyon TL gibi bir rakam önereceği ve teknik adamı kesinlikle Türkiye'ye getirmek istediği bildirildi.

Bilindiği gibi Eto'o ile Antalyaspor'un anlaşması sonrasında Antalyaspor cephesinde yaşanan sponsor gelirleri, diğer kulüplere de örnek olmuştu. Aziz Yıldırım'ın da hem başarılı teknik adamla çalışmak istediği, hem de sportif anlamda başarı beklediği ifade edilirken, Mourinho'nun gelmesiyle birlikte yaşanacak olan sponsor artışından transfer ücretini çıkarmak istediği belirtildi.

Jose Mourinho şuan için Manchester United ile anılsa da, henüz ortada resmi bir anlaşma bulunmuyor. Aziz Yıldırım'ın Jose'nin menajerleriyle görüşmesinin ardından transferin geleceğinin netlik kazanması bekleniyor.