Büyük heyecan içerisinde başlayan ve nefes kesen final sonrası sona eren Atatürk Kupası Futbol Turnuvası'nda şampiyon İlkumut Özel Eğitim Merkezi oldu. Özkar Sürücü Kursu'nu penaltı atışları sonucu mağlup eden İlkumut Özel Eğitim Merkezine kupasını ise Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız verdi.

YOĞUN İLGİ

Çarşamba Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Atatürk Kupası Futbol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi. Finalde Özkar Sürücü Kursu'nu penaltı atışlarıyla mağlup eden İlkumut Özel Eğitim Merkezi, şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu. Şampiyonaya Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarvşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Sağlam, ve çok sayıda sporsever katıldı.

KUPA YILDIZ'DAN

Final maçı sonrası yapılan ödül töreninda şampiyon olan İlkumut Özel Eğitim Merkezi'ne kupasını Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız verdi. İkincilik kupasını Özkar Sürücü Kursu, üçüncülüğü Çarşamba Devlet Hastanesi ve dördüncülük kupasını da Anadolu Gençlik Derneği takımları aldı. Şampiyonayı Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarvşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Sağlam, ve çok sayıda sporsever katıldı.