Başkan Erkurt Tutu, Coşkun Zeren ve Engin Korukır arasındaki zirvede fikir alışverişinde bulunulurken net bir sonuç çıkmadı. Önce yönetim olarak göreve devam edip etmeyecekleri konusunda destek turuna çıkacak olan Tutu, kendi durumlarını gözden geçirecek. Ardından ise hoca konusu kesinlik kazanacak.

SALI GÜNÜNE KALDI

Samsunspor'da teknik direktör konusu dün de çözüme kavuşmadı. Başkan Erkurt Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren, öğle saatlerinde Samsun'a gelen Engin Korukır ile görüşme gerçekleştirdi. Ancak toplantıdan Korukır'ın görevine devam edip etmeyeceği ile ilgili kesin bir sonuç çıkmadı. Görüşmede iki tarafta düşüncelerini paylaştı, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Engin Korukır'ın görevine devam edip etmeyeceğinin önümüzdeki hafta başında netlik kazanacağı ifade edildi.

DESTEK GÖRÜŞMELERİ YAPACAK

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun görüşmede önce yönetim olarak kendi durumlarını değerlendireceklerini söylediği belirtildi. Böylece teknik adam konusundan önce yönetim, şehrin dinamikleriyle görüşüp kulübün sorunları hakkında bilgi verecek, destek isteyecek. Tutu ve ekibi, destek görüşmelerinden çıkacak sonuca göre göreve devam edip etmeyeceklerine karar verecek. Yönetimin olası olağanüstü genel kurul kararı hoca konusunu da direkt olarak etkileyecek.

Muhammet Çavuşoğlu