Liselerarası Plaj Futbol Turnuvası'nın final maçında Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 4-3 mağlup eden Cumhuriyet Anadolu Lisesi, şampiyonluk sevinci yaşadı.

NEFESLERİ KESTİLER

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile HİS Samsun temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Liselerarası Plaj Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçında Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaşan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibini 4-3'lük skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 6-5 yenen Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ise üçüncü oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Şampiyon olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne kupasını Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak verdi. İkinci olan Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kupasını Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Ticaret A.Ş Genel Müdürü Musa İlker Güler, üçüncü Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi'ne kupasını Organizasyon Sorumlusu Erdem Okandan, dördüncü Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ise kupasını HİS Samsun İl Temsilcisi Zehra Gers verdi. Ayrıca final maçının en iyi oyuncusu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden İlkan seçildi.

Salim YILDIZ