Sezon biteli yaklaşık 2 hafta gibi bir süre olsa da, Samsunspor'da henüz net bir gelişme yaşanmadı.

Ne yönetimin, ne hocanın ne de sözleşmesi devam eden futbolcuların durumu belli değil. Ancak bu hafta içi önemli gelişmeler yaşanabilir

NET GELİŞME YOK
Samsunspor yönetimi Başkan Erkurt Tutu önderliğinde yeni sezonun yol haritasını çizmek için düğmeye basmıştı. Ancak şu ana kadar ne yönetimin durumu, ne Teknik Direktör Engin Korukır'ın durumu ne de sözleşmesi devam eden futbolcuların durumu netlik kazanmadı. Geçen hafta sözleşmesi devam eden futbolcularla görüşmeler başlarken, henüz bunların detayları paylaşılmadı. Yönetim bir yandan da kendi geleceğini çizmek için çalışmalarını sürdürüyor.

GENEL KURUL GÜNDEMDE
PTT 1. Ligi'nde sezona transfer yasağıyla başlayacak olan ancak gerek geçmişten gelen futbolculara gerekse diğer borçların ödenmesi için 10 milyon liraya yakın bir bütçeye ihtiyacı olan yönetim, bu kaynağı oluşturak için çalışıyor. Eğer bu kaynak oluşamazsa, yönetimin olağanüstü genel kurul kararı alması da gündemde. Bu hafta içi Başkan Erkurt Tutu'nun görüşmelerine devam edeceği ardından ise radikal kararların alınacağı öğrenildi.