72 yaşındaki 47 yıllık muhtar Halil İbrahim Duymaz 'Yıllardır muhtarlık görevimi en iyi şekilde sürdürüyorum. Hizmete aşık biri olarak yıllardır en iyi şekilde görevimin başındayım' dedi.

1969 yılından bu zamana kadar muhtarlık seçimlerinde karşısına rakip bile çıkmayan Halil İbrahim Duymaz 'Görevimi en iyi şekilde sürdürüyorum. Zor şartlar altında eski yıllarda görevimizi yaptık ve en iyi hizmetleri mahalleme getirme adına çalışmalar yaptım. Emeğimin karşılığını da seçmenlerimiz sağ olsunlar bana muhtarlık görevini vererek gerçekleştirdiler. Ömrümün yettiği kadar muhtarlık yapmaya devam edeceğim. Ordu'nun en eski muhtarı benim ve bu da benim için onur verici bir durumdur. Yıllardır mahalle halkıma hizmet ediyorum ve bunu her zaman severek yaptım. Muhtar arkadaşlarımızdan isteğim en iyi şekilde vatandaşlarına hizmet götürmeleri ve onları memnun etmeleridir' diye konuştu.

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ise 'Ağabeyimiz mesleğimizin çınarı olarak görevini sürdürüyor. Kendisinin engin tecrübelerinden her zaman yararlanıyoruz. Allah ona uzun ömürler versin' ifadelerini kullandı.