Liselerarası Plaj Voleybolu İl Birinciliği final maçlarının ardından yapılan törenle son buldu. Finalde rakiplerini devirmeyi başaran kızlarda Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi birinci takımı ile erkeklerde Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci takımı şampiyonluk kupasını kaldıran isimler oldu.

HEYECAN SONA ERDİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Sukay Merkezinde düzenlenen Liselerarası Plaj Voleybolu İl Birinciliği oynanan final karşılaşmalarının ardından yapılan ödül töreniyle son buldu. Final maçları sonrası kızlarda Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi birinci takımı ile erkeklerde Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci takımı şampiyon takımlar oldu. Düzenlenen törende şampiyon olan Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi birinci takımı kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar ve işadamı Osman Sonses'in elinden aldı.

KUPALARINI ALDILAR

Kızlar kategorisinde ikinci Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ikinci takımı, üçüncü Atatürk Anadolu Lisesi ve dördüncü Gazi Anadolu Lisesi takımı oldu. Erkeklerde ise şampiyon olan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ile Büyükşehir Belediyesi Tesisler Müdürü İbrahim Akdoğan verdi. Turnuvada ikinci Samsun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci takımı ve dördüncü Atatürk Anadolu Lisesi birinci takımı oldu.

TİŞÖRT HEDİYE EDİLDİ...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, müsabakalarda görev yapan hakemlere tişört hediye etti.