Sözleşmesi devam eden Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol ve N'idaye ile 31 Mayıs'ta mukavelesi bitecek olan Galin Ivanov'un paralarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'ya başvuru yaptıkları öğrenildi. Bazı futbolcuların da hazırlık içerisinde oldukları ileri sürülürken yönetim, başvuru tarihinden itibaren 1 ay içerisinde ödeme yapmaz ise futbolcular serbest kalacak

BÜYÜK KAYIP YAŞANACAK

Samsunspor'da korkulan oldu ve bazı futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu öğrenildi. Yeni sezon öncesi transfer yasağının yanında ödenmesi gereken futbolcu alacakları nedeniyle sıkıntılı süreç yaşayan Kırmızı-Beyazlı kulüp, beklenen tehlike ile karşı karşıya kaldı.

Sözleşmesi devam eden futboculardan Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol ile N'diaye'nin yanı sıra bazı isimlerinde paralarını alamadıkları gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na ve UEFA'ya başvurduğu ortaya çıktı. Sözleşmesi 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle sona erecek olan Galin Ivanov'un da aynı yolu izleyerek alacakları için başvuru yaptığı ileri sürüldü.

YÖNETİM ÖDEME YAPACAK MI?

Samsunspor Kulübü, Murat Gürbüzerol, Hasan Kılıç ve N'diaye'nin alacaklarını başvuru tarihinden itibaren en geç 1 ay içerisinde ödemek mecburiyetinde. Aksi taktirde 3 futbolcuda serbest kalacak. Yine bazı futbolcularında federasyona başvuru hazırlığında olduğu iddia edildi. Kırmızı-Beyazlı ekip, çok zor bir süreç yaşanırken yöneticilerin ise oyuncuların serbest kalmalarına izin verip vermeyeceği ise merak konusu. Öte yandan Samsunspor'da çok sayıda oyuncunun geçen yıldan alacağının kaldığı öğrenildi. Yönetimin, federasyona şikayet eden oyunculara ödeme yapması durumunda, huzursuzluk yaşanmaması için diğerlerinin alacaklarınıda vermek zorunda.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU