Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Katma değeri yüksek inovatif ürünler üretebilen Samsun için üniversite sanayi birlikteliğinin sağlanması gerekiyor" dedi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesu, Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Siteleri'nde bulunan firmalarda çalışan üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya, MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, OMÜ Yeşilyurt Demirçelik MYO Müdürü Mustafa Özbey, KOSGEB Samsun Müdürü Ahmet Dursunoğlu ve Atilla Makine, Bahadır Tıbbi Aletler, Borsan Kablo, Domak Pompa, FKK Güney Oto, KOSGEB Samsun, Resman Cam, Samsun Makine Sanayi, Samsun Yurt Savunma Sanayi, Sampa Otomotiv, Saraçoğlu Kuruyemiş, Tekno Endüstriyel Tasarım, Toros Tarım, Uga Mühendislik, Uslu Demir Çelik, Serp Auto ile Yeşilyurt Demirçelik firmalarında çalışan MMO üyeleri katıldı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında davetlilere bilgi aktaran Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, 'İmalat sanayimizin gelişiminin şehir ve ülke için en önemli konularından bir tanesi. Katma değeri yüksek inovatif ürünler üretebilen Samsun için üniversite sanayi birlikteliğinin sağlanması gerekiyor. Bu konudaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.