Haberaks TV'de yayınlanan Taraftarın Sesi programı moderatörü Selamet Atlı'nın ziyaretinde konuşan Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenocak, "Şehirde siyasiler, bürokratlar, iş dünyası ve camia kenetlenirse, Samsunspor'u önümüzdeki sezon Süper Lig'de görmek hayal değil" dedi

TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Haberaks Tv'de her pazartesi akşamı ekranlara gelen Taraftarın Sesi programı bu hafta sezon finalini yapıyor. Programın moderatörü Selamet Atlı, sezon finali öncesinde Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenocak'ı makamında ziyaret etti.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenocak, "Yayın hayatında Samsunspor'a, taraftara, sahadaki oyuncularımızın moral ve motivasyonlarını üst düzeyde tutacak, doğru, tarafsız ve objektif olarak yapmış olduğunuz haberlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Hem dünyadaki hem de Türkiye genelindeki taraftarlara Samsunspor ile ilgili vermiş olduğunuz gelişmelerden dolayı ciddi anlamda bizde bir izleyici reytingine ulaştık" dedi.

TEMENNİMİZ SÜPER LİG
Şenocak, "Samsunspor bu şehrin çok önemli bir markası. Tabiki temennimiz Samsunspor'u Süper Lig'de görmek. Ufak tefek talihsizliklerden dolayı bu sene olmadı. Aslında çok yakındık ama başaramadık. İnşallah yeni sezonda Samsunspor'u Süper Lig'de hep beraber göreceğiz. Bunun için şehrin siyaseti, bürokrasisi ve iş dünyası Samsunpor'u taraftar olarakta desteklerse, Samsunspor'u Süper Lig'de görmek hayal değil" diye konuştu.

Atlı ise, "Bize verdikleri destekten dolayı başta Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez olmak üzere, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şenocak ve tüm medya grubuna teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretin sonunda programın moderatörü Selamet Atlı, yapımcılar Erdal Cansu ve Hüseyin Karataş adına Şenocak'a teşekkür şilti takdim etti.

Haber: Emre PANK
Fotoğraf: Nur OK