Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. NTV Spor'un haberine göre, Sarı-Lacivertliler'in yeni hedefi Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor. Daha önce sırasıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın da talip olduğu ancak olumsuz yanıt aldığı genç oyuncu için yapılan ilk temaslar olumlu sonuç verdi.

Danimarka doğumlu olan Emre Mor, henüz 18 yaşında olması ve güçlü yapısının dışında süratiyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Son derece teknik bir futbolcu olan Mor, Türkiye Milli Takımı'nda Karadağ mücadelesinde ikinci yarı oyuna dahil olurken, 23 kişilik EURO 2016 kadrosunda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Fakat Fatih Terim'e yakın isimlere göre Emre Mor'un EURO 2016 kadrosunda kesinlikle yer alacağı ifade ediliyor.

Son derece sıradışı bir futbolcu olarak gösterilen Mor'u, Alman devi Dortmund'un da istediği ifade edilirken, Mor için Alman kulübünün maddi açıdan fedakarlık yapacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Alman spor basınında çıkan Emre Mor Dortmund'la anlaştı yazısına sosyal medya hesabından gülerek yanıt veren Mor ise, bu paylaşımıyla birlikte henüz bir transfer olmadığını gözler önüne sermiş oldu.

Emre Mor'un, Norveç takımıyla mı devam edeceği yoksa Avrupa'dan başka bir kulübe mi transfer olacağı Türk spor kamuoyunun en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Son olarak genç futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olması ile Türkiye'den de talip sayısı artan futbolcunun, kariyerini Avrupa'nın önemli takımlarında sürdürmek istediği belirtiliyor.