Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü'nde Başantrenör Ali Burgul'la yollar ayrılırken, hem yeni antrenör hem de güçlü bir altyapı kurmak için düğmeye basıldı. Başkan Kadir Koçak, "En kısa zamanda bizi Süper Lig'e taşıyacak yeni bir isimle anlaşacağız" dedi

ANTRENÖR ARANIYOR

Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne şampiyon olarak yükselen ve yeni sezon öncesi hedefini Süper Lig olarak belirleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü, hem a takım hem de altyapı için kritik kararlar aldı. Yönetim, A Takım Başantrenörü Ali Burgul'la yollarını ayırırken, takımı Süper Lig'e taşıyacak genç ve dinamik bir antrenör bulmak için kolları sıvadı. Bu konuda görüşmeler başlarken, bir çok antrenörün de Kırmızı- Beyazlılara gelmek için kulübe haber yolladığı öğrenildi.

GÜÇLÜ BİR ALTYAPI

Güçlü bir altyapı kurarak, hem A Takıma oyuncu yetiştirmeyi hem de şampiyonalara katılmayı hedefleyen Kırmızı- Beyazlılar, bu alanda ad ciddi hamleler yaptı. Yıllarca DSİ Spor Kulübü'nden çalışan Remzi Aydın'la altyapı koondinatörü olarak anlaşan yönetimin, pilot okullar belirleyip güçlü bir altyapı kurmayı hedeflediği ifade edildi. Başkan Kadir Koçak, "Ali hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni bir antrenör için girişimlere başladık. Ayrıca güçlü bir altyapı kurmak hedefindeyiz ve bu konuda da ciddi çalışmalarımız var" dedi.

Selçuk KAYA