Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 2015 yılında daha modern bir ilçe oluşturmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, 2016'da da hızlarını daha da artırarak özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

Yeni yılın barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesi, dünyanın ortak sorunlarının çözümü için yeni bir başlangıç oluşturması dileğinde bulunan Başkan Özbalcı, belediye hizmetleri açısından da kendilerini yoğun bir yılın beklediğini söyledi.

ŞEFFAF VE ADALETLİ HİZMET
Göreve geldikleri günden bugüne kadar ilçeyi yeniden yapılandırmak ve modern bir Ladik oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlattıklarını belirten Başkan Özbalcı, "Şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşmamızı tamamlayarak, adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2016 yılında da Allah nasip ederse ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Ladik'in vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.

Barış BUDANOĞLU