Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Furkan Köse'yi transfer etmek için Samsunspor'a resmi teklifte bulundu. Kırmız-Beyazlı kulüp, pazarlığa girmeden teklifi redderken Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Samsunspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu anlamamışlar" dedi


TEKLİF GERİ ÇEVRİLDİ
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir süredir ilgilendiği kaleci Furkan Köse'nin transferi için Samsunspor'a resmi teklifte bulundu.

Haber Gazetesi Spor Servisi Müdürü Muhammet Çavuşoğlu, Kayserispor'un Furkan için resmi girişimde bulanacağını, 'Furkan'a süper teklif' ve yapılacak bonservis bedeli teklifini 'İşte Kayserispor'un Furkan teklifi' başlıklarıyla gazetemizde yer alan haberlerle okuyucularımıza günler öncesinden duyurmuştu.

Sarı-Kırmızılı kulüp, fazla zaman geçmeden Furkan için Samsunspor'un kapısını çaldı.

ZEREN'DEN SERT TEPKİ
Kayserispor'un Furkan'ı kadrosuna katmak için teklif ettiği bonservis bedeli Samsunspor tarafından kabul görmedi. Kırmızı-Beyazlı kulüp, pazarlığa bile girmeden ret cevabı verdi. Sportif Direktör Coşkun Zeren, duruma sert tepki gösterirken, "Kayserispor'a teşekkür ederek teklifi geri çevirdik. Kayserispor, Samsunspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu anlamamış. Verdikleri teklif bunu gösterdi. Hiçbir şekilde pazarlığa bile girmedik. Furkan'ın ne kadar önemli kaleci olduğunu anlamamışlar" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU