İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu'nda yaklaşık 2 haftadır süren Sınıflararası Futsal ve Voleybol Turnuvası'nın dün finalleri yapıldı. Voleybol branşında 8-C, 7-D ve İmam Hatip Ortaokulu 5-D şampiyon oldu. Futsalda ise 5-B, 6-A, 7-C ve 8-A mutlu sona ulaşan takımlar oldu. Okul bahçesinde oynanan final maçlarının ardından ise ödül töreni düzenlendi. Şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken, öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Okul Müdür Vekili Koray Özcan, "Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Turnuva boyunca büyük bir fedakarlıkla bu turnuvayı organize eden öğretmenlerimizi kutluyorum. Şampiyon sporcularımızı da tebrik ederim" dedi.


ÖĞRENCİLER OYNADI, ÖĞRENCİLER YÖNETTİ
Turnuvadaki tüm maçları beden eğitimi öğretmenlerinin belirlediği öğrenciler yönetti. Öğrenciler maçlarda gösterdikleri performansla alkış aldı.

GOL KRALI KEREM
Futsal turnuvasının gol kralı 8-A Sınıfı'ndan Kerem Coşar, özel ödüle layık görüldü. Genç golcü turnuva boyunca attığı gollerle takımının şampiyonluğunda büyük katkı sahibi oldu.

Selçuk KAYA