Tekkeköy Bahattin Sevim Köksal Anadolu Lisesi mezuniyet töreni yapıldı. Öğrenciler, hep birlikte havaya kep fırlatırken mezuniyet coşkusu yaşadı. Törene katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İnşallah gelecekte hepiniz çok önemli yerlere geleceksiniz. Gözlerinizde bu ışığı görüyorum" dedi.

Tekkeköy Bahattin Sevim Köksal Anadolu Lisesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Candal Tesisleri'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, belediye başkan yardımcıları Yusuf Sağlam ve Özkan Karakaya, Okul Müdürü Özcan Özsoy, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Tuncel, Kışla Mahallesi Muhtarı Ahmet Şahin, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrenciler mezuniyet töreninde çeşitli görsel şovlarla eğlenirken aileleride onların mutluluğuna ortak oldu.

TOGAR BAŞARI DİLEDİ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar , öğrencileri tebrik ederek, "Bu güzel gününüzde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. İnşallah hepiniz gelecekte çok önemli yerlere gelirsiniz. Gözlerinizde bu ışığı görüyorum. Hayatın sizlere başarı getirmesini diliyorum" dedi.
Gecenin finalinde öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.