Türk Kızılayı, Sevgi Bohçası Projesi'yle ihtiyaç sahibi bebekleri sarıp sarmalayarak 'Hoş geldin' diyor. Ülke genelinde yardımseverlerin bağışları ve şubelerin desteğiyle yürütülen proje kapsamında Samsun'da da Türk Kızılayı Canik Şubesi yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek bohçalarını hediye etti.

ANNELERİN YÜZÜ GÜLÜYOR
Yaşamın her anında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılayı'nın Sevgi Bohçası Projesi'yle anne ve bebeklerinin yüzü gülüyor. Maddi durumu yetersiz ailelere doğum sonrasında destek olmayı hedefleyen projeyle yeni doğan bebekler ile annelerin temel ihtiyaçları Samsun'da da Türk Kızılayı Canik Şubesi tarafından karşılanıyor. Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Örs, Yavuzselim Mahallesi'nde yeni doğum yapan anneleri, Kızılay gönüllüleriyle ziyaret ederek bohçalarını verdi.

VATANDAŞIN YANINDAYIZ
Şube Başkanı Hatice Örs, kız çocuklar için pembe, erkek çocuklar için mavi çantalar içinde hazırlandığını belirterek, "Genel merkemiz tarafından gönderilen bohçalarda, tulum, şapka, biberon, emzik, havlu, bebek bezi, ıslak havlu, şampuan, hijyen malzemeleri, pijama gibi bebek ve annenin temel ihtiyaçları yer alıyor. Tespit ettiğimiz aileleri evlerinde ziyaret ederek bohçalarını teslim ediyoruz. Türk Kızılayı olarak vatandaşlarımızın, hem kurumsal kaynaklarımız hem de bağışçılarımızın desteğiyle her zaman yanınızdayız" dedi.

Bayram OK