Beşiktaş'ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden bir tanesi olan Jose Sosa'dan İtalyan basınına flaş açıklamalar geldi. Mario Gomez'e övgüler yağdıran Sosa, İtalyan takımlarının kendisiyle ilgilenmesi hakkında da konuştu.

Şampiyonluk hakkında 'Harikaydı' diyen Sosa, Gomez için övgüler yağdırdı. Jose Sosa; 'Bayern Münih günlerinden bu yana birbirimizi tanıyoruz. Ne diyebilirim ki, Mario Gomez bir fenomen golcü. Fiorentina'da şanssız bir dönem geçirdi, sık sık konuşuyorduk. Bir bombacı olarak onun kale önünde süreklilik kazanmasına ihtiyacı var. Floransa'da neyin yanlış gittiğini anlayamıyorum. Bence Gomez çok güçlü bir forvet ve Beşiktaş'ta eski günlerine döndü, herkesin bildiği Gomez oldu. Fiorentina'nın Mario'su gerçek olan değildi.' dedi.

İtalya'ya transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Jose Sosa 'İtalya'yı seviyorum ve fırsat buldukça tatile gelirim. Geleceğe yönelik konuşursak, tabi Serie A'ya dönmek benim için bir zevktir ama bu durumları menajerimle konuşmam gerekir. Gelecek sezon ne gibi varsayımlar olacağını göreceğiz.' diyerek, Serie A'ya dönmenin kendisi için zevk olacağını ifade etti.