Samsun Valisi İbrahim Şahin, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ve eşi onuruna veda iftarı verdi.

İftara, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Emrullah İskenderoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve eşi, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Koçak ve eşi, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, vali yardımcıları ve eşleri, kaymakamlar ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve eşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG.Alb.Murat Özer ve eşi, Samsun Valiliği il ve şube müdürleri katıldı.

SAMSUN'UN YERİ VAR
Çobanoğlu, her zaman gönlünün bir kısmının Samsun'da olacağını belirterek, "Ben, eşim, çocuğum Samsun'u çok sevdik, iyi ki, buraya gelmişiz dedik. Samsun bizim son göz ağrımızdır. Burada çok mutlu güzel günlerimiz oldu. Bu günde güzel anılarla buradan ayrılıyoruz.. Ben başta Sayın Valimize, mesai arkadaşlarıma ve dostlarıma bu güzel anılarla buradan ayrılmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

DÜZGÜN, DÜRÜST
Vali Şahin de konuşmasında, şunları söyledi: "Genelde bu tarz ayrılıklar hep hüzün doludur. Ben vali olarak Osman Nuri Çobanoğlu gibi işini düzgün yapan, mütavazi, dürüst ve saygın arkadaşlarla çalışmaktan keyif alıyorum. Bir göreve atanırsınız, daha sonra o görevden ayrılıp başka bir göreve atanmak durumunda kalırsınız ve daha sonrasında da emekli olursunuz. İnsanlar ayrılırken bir hüzün yaşarlar. Önemli olan ayrılırken arkanızda sadaka-i cariye niteliğinde işler bırakmaktır. Hayırla yad edileceğiniz güzel işler yapmaktır."

Konuşmaların ardından Vali Şahin, Çobanoğlu'na çini vazo, eşine de çiçek hediye etti.