Uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde olan Serdar Taşçı ile bordo-mavili kulüp transfer görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili kulüp Spartak Moskova forması giyen ancak sezonun ikinci yarısında Bayern Munih'te kiralık olarak forma giyen Serdar Taşçı ile yaptığı görüşmeleri olumlu yönde sonuçlandırma aşamasına geldi.

UEFA tarafından ortaya koyulan bütçe disiplini çercevesinde hareket etmek zorunda kalan Trabzonspor, Serdar Taşcı'nın transferinde son aşamaya gelirken, Rus kulübü ile yapılan görüşmelerde kiralama formülüde ön planda tutuluyor. Oyuncunun bonservisi konusunda sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, 29 yaşındaki futbolcuyu kiralama formülünü ön planda tutuyor.

Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakan savunma oyuncusu, sezonun ikinci yarısını Bayern Munih'te kiralık olarak geçirdi. Serdar Taşçı'nın Rus kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ailesi aslen Artvinli olan Serdar Taşcı için takas formülü de gündemdeki yerini korurken, başkan Muharrem Usta'nın da bu transferi gerçekleşmesini çok istediği öğrenildi.