Samsunsporlu futbolcular, yarın çevreleriyle yaptıkları sohbetlerde Başkan Erkurt Tutu ve yönetimine güvenoyu veriyor. Hatta bir çok futbolcu Başkan Tutu ve yönetiminin göreve devam etmeye yakın olduğu haberlerin üzerine oldukça mutlu oldu

YEREL MEDYADAN TAKİP
Kırmızı- Beyazlılarda sezonun noktalanmasıyla birlikte memleketlerine dönen ve tatil yapan futbolcuların gözü kulağı Samsunspor yönetiminden gelecek haberlerdeydi.

Özellikle yerel medyadan yaşanan son gelişmeleri takip eden futbolcular, son günlerde ise bir hayli mutlu. Başkan Erkurt Tutu ve yönetimine oldukça güvenen futbolcular, yakın çevreleriyle yaptıkları sohbetlerde de bunu ifade ediyor. Futbolcular, yaşanan kaos ortamının da bir an önce bitmesini istiyor.

HEYECANLA BEKLİYORLAR
Son günlerde Başkan Erkurt Tutu'nun, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç dahil bir çok bürokrat, işadamı ve şehrin ileri gelenleriyle görüşmesi oyuncuları da heyecanlandırıyor.

İsimlerinin haberde kullanılmasını istemeyen futbolcular, "Başkanımız ve yönetimimiz çalışıyor. Kendisine imza attığımız günden bu yana güveniyoruz. Bu hafta içi bazı gelişmeler olacağını duyduk. Verilen sözlerin tutulacağından kuşkumuz bile yok" diyor.

Selçuk KAYA