Samsun Haber - Bir yanda Ercüment Coşkundere, diğer yanda Besim Durmuş. Samsunlu teknik direktörlerin dışarıda yüz akı olan iki deneyimli çalıştırıcı artık ilçe takımlarımızın başarısı için ter dökecek. Coşkundere Ladik'i, Besim Durmuş ise Çarşambaspor'u 3. Lig'e taşımak için kolları sıvadı.

LADİK'TE COŞKUNDERE

Bölgesel Amatör Lig'deki Samsun takımlarından Ladik Belediyespor ve Çarşambaspor, oldukça iddialı bir sezona hazırlanıyor. Ladik Belediyespor göreve bir dönem Samsunspor'u da çalıştıran deneyimli Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'yi getirmişti. Coşkundere'nin gelişiyle hedefini 3. Lig olarak belirleyen Turuncu- Beyazlılar, birçok transferi de bitirdi.

ÇARŞAMBA'DA DURMUŞ

Çarşambaspor'da da Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'la görüşüp, uzun vadeli projeleri gördükten sonra teklifi kabul eden Teknik Direktör Besim Durmuş, ayrı bir heyecan yarattı. Coşkundere gibi Samsunspor'u da çalıştıran Durmuş, bu hafta içi imza atıp transfer listesini yönetime sunacak. Yeşil- Beyazlılarda tıpkı Ladik gibi hedefini 3. Lig olarak belirledi.

Selçuk KAYA