Uzun bir aradan sonra ilk defa U-13 Türkiye Şampiyonası gruplarına katılan Yeşilırmakspor adeta tarih yazıyor. Rakiplerine sahayı dar eden Yeşil-Beyazlı ekip grup finali maçında Sivas Belediyespor'u normal süresi 0-0 berabere biten maçın penaltı atışlarında 5-3 mağlup ederek şampiyon oldu.

SIRADA İKİNCİ GRUP VAR

Giresun'da düzenlenen U-13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup finalinde rakibi Sivas Belediyespor'u normal süresi 0-0 berabere biten maçın penaltı atışlarında 5-3 mağlup eden Yeşilırmakspor, şampiyon oldu. Yeşil-Beyazlılar elde edilen bu başarıyla Türkiye'de en iyi 20 takım arasına da kaldı. Temsilcilerimiz yapılacak olan ikinci kademe maçlarında Samsun'u temsil edecek. İnancın zaferini gerçekleştirdiklerini belirten Yeşilırmakspor Kulübü Başkanı Ömer Öztürk, "Tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum. İnandık ve başardık, ilimizi ikinci kademe de temsil edecek tek takım olduk"dedi.

HEM SEVİNDİK HEM ÜZÜLDÜK

Yeşilırmakspor'un başarısını sosyal medyada paylaştığı yazıyla kutlayan TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut'ta, "Öncelikle Samsunspor ve Atakum Belediyespor'un elenmelerinden dolayı büyük üzüntü yaşıyoruz. Öte yandan uzun bir aradan sonra gruplara gitmeye hak kazanan ve ilk etabı şampiyon olarak tamamlayan Yeşilırmakspor'u yürekten kutluyoruz. Onlar şimdi Türkiye'de en iyi 20 takım arasına kaldılar. Bu başarı da emeği geçen başkan Ömer Öztürk'e ve antrenör kardeşimiz Aydın Akay'ı da TFF İl Temsilciliği olarak tebrik ediyoruz"dedi.

Salim YILDIZ