Havza Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilahi konseri ve semazen gösterisinde konuşan Başkan Murat İkiz, "İçerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan Ayı, maneviyatla dolu bir aydır" dedi.

Havza'da Ramazan etkinlikleri kapsamında, teravi namazı sonrası Seyfullah Çakmak ile Gülistan ilahi ve semazen grubu sahne aldı. Kevser Cami önünde yaklaşık iki saat süren etkinlik boyunca katılımcılar birbirinden güzel ilahililer eşliğinde semazen gösterilerini izledi.

RAMAZAN PAYLAŞMA AYI

Programda bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ramazan'ın bereket ayı olduğunu belirterek, "Ramazan ayı iftarlarla, verilen fitre ve zekatlarla, zengin ve fakirin kaynaştığı, bu vesile ile birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, paylaşmanın yoğunlaştığı bir aydır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı af, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran Ramazan Ayı, maneviyatla dolu bir aydır" diye konuştu.

KONSERE YOĞUN İLGİ

Konser sonunda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Seyfullah Çakmak'a çiçek verdi. Konseri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Kumkayır, Belediye Meclis Üyesi Kazım Yıldız, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu ve çok sayıda Havzalı izledi.