Onlar tüm olumsuzluklara, imkansızlıklara rağmen azim etti, inat etti ve başarıya giden yolda önemli adımlar attı. Katıldıkları şampiyonalarda tarih yazan Samsunlu atletler yeni destanlar için yola çıktı. 3 cesur yürek şimdi ülkemizi Dünya ve Avrupa şampiyonalarında temsil edecek.

DÜNYA VE AVRUPA VAR

Samsun'un altın çocukları ikiz kardeşler Hüseyin ve Şeyma Ocak ile Havanur Demir, kollarını sıvadı. Dünya ve Avrupa Atletizm Şampiyonasına katılacak ve Ay-Yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek olan Samsun'un milli gururlarının hedefi altın madalya. Hüseyin ve Şeyma'nın kısa süreler içerisinde babalarını kaybettiğini ancak buna rağmen yılmadan katıldıkları şampiyonalarda başarılar elde ettiğini belirten 35 yıllık tecrübeli Antrenör Kenan Kayıkçı, "Sporcularım Havvanur, Şeyma ve Hüseyin başarılarıyla Samsun'un gururları oldular. Onları yürekten tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Şeyma ve Havvanur ile Dünya Liseler Şampiyonası ve Hüseyin'le de Yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılacağız.

ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ

Milli forma ile altın başarılara imza atacaklarını dile getiren sporcular Hüseyin, Şeyma ve Havvanur, "Biz bu zamana şehrimiz, ülkemiz için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde Dünya ve Avrupa şampiyonaları var. Amacımız buralarda en iyi performansı sergileyip ülkemize zaferler kazandırmak. Bu yolda azim ederek durmadan çalışıyoruz. Katıldığımız çogu şampiyonalarda başarılı sonuçlar elde ettik. Dünya ve Avrupa arenası zor bir iş. Ama biz akıttığımız alın terinin ödülünü inşallah bu arenada göreceğiz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle hocamız Kenan Kayıkçı'nın emeği üzerimizde çok büyük. O bizim hem hocamız hem ailemizden biri"diye konuştular.

Salim YILDIZ - Özel Haber