AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti. Karaaslan, hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara ise acil şifa dileğinde bulundu.

79 MİLYON TEK VÜCUT

Karaaslan, ''Bu saldırı masum insanları hedef alan alçakça planlanmış bir terör eylemidir. Bölücü terör örgütüne karşı verilen ve başarı sağlanan mücadelede, milletimizin huzur ve güveninin tesis edildiği bir dönemde, çevre ülkelerle normalleşme sürecinin başladığı bir anda böylesine alçakça bir terör olayının gerçekleştirilmesi manidardır. Bir kez daha anlaşılmıştır ki terör bütün ülkeleri, milletleri tehdit eden küresel bir olaydır. Türkiye, 79 milyon tek vücut olarak her zaman teröre karşı koymaya devam edecektir. Teröristlerin her türlü alçaklığına, kalleşliğine rağmen bu millet teröre karşı onurlu duruşunu koruyacak, güvenlik güçleriyle bu topraklarda terörizmin kökünü kazıyacaktır" diye konuştu.

HİDAYET GETİRSİN

Karaaslan, yayımladığı mesajda Kadir Gecesi'ni de tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Bu gecenin, geleceğimizi ve iç dünyamızı huzur ışığıyla aydınlatması ve başta ülkemizin ve dünyanın; İslam ile ilgisi olmayan, dili, dini ve ırkı olmayan, insanların huzur ve istikrarını bozmaya yönelen, masum insanların hayatına kasteden terör belasından kurtulması yegane temennimdir. Kadir gecesinin, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, İslam alemine barış; insanlık alemine ise hidayet getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.''