İlkadım Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sahur programlarının bir yenisi Samsun'un sağlık yöneticileri ile gerçekleştirildi.

Ihlamur Cafe Restaurant'ta düzenlenen sahur programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Sağlık Müdür Dr. Yusuf Köksal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel ve çok sayıda hastanenin başhekimi ve başhekim yardımcıları katıldı.

Düzenlenen sahur programı için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkürlerini sunan İl Sağlık Müdür Dr. Yusuf Köksal, Başkan Tok ve ekibine çalışmalarında başarı diledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un sağlıkçılara ve sağlığa her zaman destek olduğunu ifade eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet Mehel, 'İlkadım Belediye Başkanımız bu gece Samsun'daki sağlık yöneticilerini sahur programına davet etti. Bu daveti için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Samsun'daki sağlık kuruluşlarının birçoğu İlkadım ilçemizde bulunmaktadır. Bu geceki sahur programında sadece İlkadım ilçemizde mevcut olan sağlık kuruluşlarımızın yöneticileri değil, Samsunumuzdaki tüm yöneticilerimiz burada. Bizleri her zaman hatırlayan, her zaman destekçimiz olan, her projemize yanımızda olan başkanımıza tekrar teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum' dedi.

A'DAN Z'YE HİJYEN

Komşu İftar sofralarında vatandaşlara sunulan yemeklerin A'dan Z'ye hijyenik ortamlarda hazırlandığını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, 'Sağlık bizler için büyük önem taşımaktadır. Çünkü kamu hastanelerinin büyük bir çoğunluğu İlkadım ilçemizin sınırları içinde hizmet vermektedir. Bu gece davetimize iştirak eden sağlık yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İlkadım Belediyesi olarak çok güzel bir Ramazan ayını icra ettik. Her akşam farklı mahallelerimizde komşu iftarı sofralarımızı kuruyoruz. Bizler göreve geldiğimiz ilk gün halkımıza hijyenik bir İlkadım sözü verdik. İftarlarımızda da bu sözümü tutuyoruz. Tamamen vakumlu ambalaj sistemi ile beraber iftar yemeklerimizi sunuyoruz. Vatandaşlarımızı hiç sırada bekletmeden yemeklerini masalarının üzerlerinde sıcak ve hazır bir şekilde bulunduruyoruz. Kısacası A'dan Z'de hijyenik bir ortamda hazırlanan yemeklerimiz yine hijyenik bir şekilde halkımıza sunuluyor. Yıllardır bu sistemi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamadan memnun bizler de memnunuz. Allah'a şükürler olsun bu Ramazan ayımızın da sonuna geldik. Seneye bu iftar ve sahur programlarımızı genişletmeyi düşünüyoruz. On binlerce vatandaşımız ile lokmalarımızı paylaşmayı hedefliyoruz. Allah bu güzelliklerden bizleri mahrum bırakmasın. Allah birliğimizi dirliğimi daim etsin' diye konuştu.