Kadıköyspor'da yetişen ve geçen sezon da Karagümrükspor'da iyi bir performans ortaya koyan Serkan Odabaşoğlu, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın ısrarla istemesi sonucu Çaykur Rizespor'a transfer oldu

HİKMET KARAMAN ISRARLA İSTEDİ
Samsunlu genç oyuncu Serkan Odabaşoğlu, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer oldu. 7 sezon futbola başladığı Kadıköyspor'da oynadıktan sonra, sırasıyla Samsunspor U21, Sinopspor ve Karagümrükspor formalarını giyen Serkan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın ısrarla istemesi sonucu bu kulübe imza attı.

Son olarak görev yaptığı Karagümrük'te ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi bilen Serkan'ı, Çaykur Rizespor ile birlikte Konyaspor, Kayserispor ve Altınordu da istiyordu.

KADIKÖYSPOR'A MİNNETTARIM
Serkan yeni takımı ile birlikte Avusturya kampına katılacak. Bugünlere gelmesinde en önemli etkenin Kadıköyspor olduğunu dile getiren Serkan, "7 yılımın geçtiği Kadıköyspor'da çok şey öğrendim. Bugün Süper Lig'e terfi ettiysem en büyük nedeni Kadıköyspor'dur. Üzerimde emeği olan herkese minnettarım. Bir Samsunlu olarak, Samsun'u ve Kadıköyspor'u en iyi şekilde temsil edebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.