Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, bu yıl takımın hedefini ilk devredeki performansın belirleyeceğini söyledi.

Araboğlu, "İlk yarı 20-22 puan toplarsak farklı, toplayamazsak farklı konuşuruz. Bizim tüm dengemizi ilk devre belirleyecek. Ancak ne olursa olsun, ligi iyi bir noktada bitireceğimize inanıyorum" dedi

Kırmızı- Beyazlılarda Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, takımın bu yılki geleceği ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Yeni stadın bu sezon içerisinde açılacağını vurgulayan Araboğlu, "Stadımız bize ayrı bir hava katacaktır. Bununla birlikte ben taraftarın desteğinin de bu yıl daha yüksek olacağına inanıyorum. Bu iki unsur takımımızın itici gücü olacaktır. Sezona gelirsek, şimdilik CAS kararı açıklanmadı. Mevcut duruma göre transfer yapamayacağız. Geçen yılki ilk 11'den 6 oyuncuyu kaybettik. Elimizdeki oyuncularımız ve gençlerimizle sezona başlayacağız. Bu yılın hedefini de ilk yarı belirleyecektir. 20-22 puan toplarsak farklı, toplayamazsak farklı konuşuruz. Bekleyip göreceğiz. Ama tüm dengemizi ilk yarı belirleyecek gibi görünüyor. Gerek kalan futbolcularımız gerekse gençlerimize güvenimiz sonsuz. Onlar bu işi başaracak" diye konuştu.

Selçuk KAYA